Mijn naam is Annebelle van de Pavoordt (1985). Ik woon samen en ben moeder van een zoon (2013) en een dochter (2017). Ik ben werkzaam in mijn eigen praktijk voor Integratieve Kindertherapie i.o.

WerkervaringAnnebelle van de Pavoordt
De ontwikkeling van kinderen heeft mij altijd geïntrigeerd. Na mijn master Klinische Psychologie aan de Universiteit van Utrecht heb ik ervaring opgedaan in de kinderopvang en kinder- en jeugdpsychiatrie. De afgelopen jaren heb ik gewerkt in de jeugdzorg om kinderen en hun ouders zo goed mogelijk te begeleiden in de moeilijke periodes die zij doormaken. Ik vind het boeiend om met kinderen en ouders te onderzoeken wat maakt dat een kind zich gedraagt zoals het doet en wat het nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen. Om nog beter aan te kunnen sluiten bij de behoeften van kinderen en hun ouders ben ik me verder gaan specialiseren.

Integratieve Kindertherapie
In 2014 ben ik begonnen met de opleiding Integratieve Kindertherapie aan de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam. Inmiddels heb ik de diploma’s KinderPersonal Coach en KinderPersonal Counselor behaald en ben ik in 2015 mijn eigen praktijk gestart. Met veel plezier ga ik in de spelsessies met het kind op ontdekking wat dit unieke kind nodig heeft. Ik vind het mooi om als therapeut een stukje mee te mogen reizen in het unieke ontwikkelingsproces van het kind en het kind te ondersteunen om een gelukkig en veerkrachtig mens te zijn die vol vertrouwen in het leven kan staan.

Ik ben als registerlid aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) in de Vakgroep voor Psychosociaal en Maatschappelijk Werk.

Ik ben geregistreerd in het register Jeugdzorgwerkers van de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).

Meer informatie over Integratieve Kindertherapie is te vinden op www.academie-psychotherapie.nl.