De therapeut

Mijn naam is Annebelle van de Pavoordt (1985). Ik woon samen en ben moeder van een zoon (2013) en een dochter (2017). Ik ben werkzaam in mijn eigen praktijk voor Integratieve Kindertherapie.

 

Werkervaring

De ontwikkeling van kinderen heeft mij altijd geïntrigeerd. Na mijn master Klinische Psychologie aan de Universiteit van Utrecht heb ik ervaring opgedaan in de kinderopvang en kinder- en jeugdpsychiatrie. Ook heb ik een vijftal jaren gewerkt in de jeugdzorg om kinderen en hun ouders zo goed mogelijk te begeleiden in de moeilijke periodes die zij doormaken. Ik vind het boeiend om met kinderen en ouders te onderzoeken wat maakt dat een kind zich gedraagt zoals het doet en wat het nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen.

 

Integratieve Kindertherapie

Vanuit een grote behoefte aan verdieping van de individuele behandeling, volgde ik de 4-jarige opleiding tot Integratieve Kindertherapeut aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, waar ik in januari 2020 mijn diploma ontving. Sinds mijn beëdiging in 2015 werk ik in mijn praktijk De Schatkamer. Met veel plezier ga ik in de spelsessies met het kind op ontdekking wat dit unieke kind nodig heeft. Ik vind het mooi om als therapeut een stukje mee te mogen reizen in het unieke ontwikkelingsproces van het kind.  Ik ondersteun het kind graag om te doen wat nodig is om gelukkig, veerkrachtig en vol vertrouwen in het leven te staan.

Ik ben als registerlid aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) in de Vakgroep voor Psychosociaal en Maatschappelijk Werk.

Ik ben geregistreerd in het register Jeugdzorgwerkers van de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ).

Meer informatie over Integratieve Kindertherapie is te vinden op www.academie-psychotherapie.nl.

Annebelle