Praktische informatie

Praktijkruimte

De praktijkruimte van De Schatkamer is gevestigd op de Chamotte 4a 4191 GT Geldermalsen. Er is voldoende ruimte om te parkeren (gratis).

 

Vergoedingen

De Schatkamer heeft contracten met de volgende gemeenten in de regio: Gemeente Tiel, Gemeente West Betuwe (voorheen Neerijnen, Geldermalsen en Lingewaal), Gemeente Buren, Gemeente Neder-Betuwe, Gemeente West Maas en Waal en de Gemeente Culemborg. Om voor vergoeding vanuit de gemeente in aanmerking te komen is een verwijzing nodig van de huisarts of van het wijkteam/sociaal team van de gemeente.

Daarnaast wordt behandeling door De Schatkamer vergoed door een aantal zorgverzekeraars vanuit de aanvullende zorgverzekering. Een overzicht van zorgverzekeraars en vergoedingsmogelijkheden vindt u hier.

 

Aanmelden door professionals

Wilt u als jeugdbeschermer of medewerker van het sociaal team een client aanmelden? Dat kan middels het Gelders aanmeldformulier (deel 1 en deel 2).

Tarieven

 

Het intakegesprek (60 minuten) € 95,-
Kindsessie (60 minuten) € 95,-
Oudergesprek (60 minuten) € 95,-
Brusjes-coaching (60 minuten) € 95,-
Uitgewerkt gespreksverslag € 95,-
Observatie op school € 95,-
Ouderavonden en lezingen Prijs op aanvraag

Wanneer je een afspraak wilt annuleren of verzetten dien je dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch te laten weten, anders worden de kosten alsnog in rekening gebracht.

 

Behandelovereenkomst

Meer informatie over de inhoud van de behandelovereenkomst vind je hier. De behandeling start zodra beide ouders de behandelovereenkomst hebben ondertekend.

 

Klachten en geschillenregeling

Heb je vragen of opmerkingen over mijn diensten? Ben je ontevreden? Laat het mij alsjeblieft weten. Ik ga graag met je in gesprek. Het kan zijn dat je – ondanks een gesprek – ontevreden blijft. Of dat je het gesprek liever wilt doen met een onafhankelijk persoon er bij. Dan kun je kosteloos contact opnemen met de klachten-functionaris die via De NFG beschikbaar is. Meer informatie hierover vindt u op de website van De NFG: https://www.de-nfg.nl/niet-tevreden-over-je-hulpverlener.html.

 

Privacyreglement

Meer informatie over het privacyreglement vind je hier.

 

Registraties 

Geregistreerd in het Register Jeugdzorgwerkers van de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). 

Registerlid van de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). 

De praktijk voldoet aan de Wet Kwaliteit, Klachten, Geschillen en Zorg (WKKGZ). 

AGB-code Jeugdwet: 98100573

AGB-code Praktijk: 90060731

AGB-code Zorgverlener: 90101170

 

SKJ Kwaliteitsregister Jeugd
SKJ Kwaliteitsregister Jeugd