De therapeuten

Annebelle van de Pavoordt

Mijn naam is Annebelle van de Pavoordt (1985). Ik woon samen in de Betuwe en ben moeder van een zoon (2013) en een dochter (2017). Ik ben werkzaam in mijn eigen praktijk voor Integratieve Kindertherapie.

De ontwikkeling van kinderen heeft mij altijd geïntrigeerd. Na mijn master Klinische Psychologie aan de Universiteit van Utrecht heb ik ervaring opgedaan in de kinderopvang en kinder- en jeugdpsychiatrie. Ook heb ik een vijftal jaren gewerkt in de jeugdzorg om kinderen en hun ouders zo goed mogelijk te begeleiden in de moeilijke periodes die zij doormaken. Ik vind het boeiend om met kinderen en ouders te onderzoeken wat maakt dat een kind zich gedraagt zoals het doet en wat het nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen.

Vanuit een grote behoefte aan verdieping van de individuele behandeling, volgde ik de 4-jarige opleiding tot Integratieve Kindertherapeut aan de Academie voor Psychotherapie in Amsterdam, waar ik in januari 2020 mijn diploma ontving. Sinds mijn beëdiging in 2015 werk ik in mijn praktijk De Schatkamer.  Met veel plezier ga ik in de spelsessies met het kind op ontdekking wat dit unieke kind nodig heeft. Ik vind het mooi om als therapeut een stukje mee te mogen reizen in het unieke ontwikkelingsproces van het kind.  Ik ondersteun het kind graag om te doen wat nodig is om gelukkig, veerkrachtig en vol vertrouwen in het leven te staan.

Ik ben als registerlid aangesloten bij de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) in de Vakgroep voor Psychosociaal en Maatschappelijk Werk. Ik ben geregistreerd in het register Jeugdzorgwerkers van de Stichting Kwaliteitsregister Jeugd (SKJ). Meer informatie over Integratieve Kindertherapie is te vinden op www.academie-psychotherapie.nl.

Foto van Annebelle van de Pavoordt

Samenwerking

Sinds 2021 is De Schatkamer een fijne samenwerking aangegaan met collega kindertherapeuten zodat alle kinderen en ouders in regio Rivierenland zo snel mogelijk terecht kunnen.

Foto van Clarisse Mirandolle

Clarisse Mirandolle

Mijn naam is Clarisse Mirandolle, ik ben werkzaam als Integratief Kinder- en Jongerentherapeut in mijn eigen praktijk in Zeist, sinds 1999. Op donderdagmiddag werk ik met veel plezier bij De Schatkamer.

Ik houd van verhalen, verhalen vertellen en alle beelden in een verhaal. Door samen op pad te gaan en te luisteren naar jou en jouw verhaal, kun je stap voor stap alles wat je meemaakte, hebt ervaren en voelde een plek geven en nieuwe zingeving vinden. Centraal in de begeleiding die ik aanbied, staan heling en zingeving.

Door de jaren heen heb ik expertise ontwikkeld op het gebied van trauma en traumasensitief handelen. Nadat je een schokkende ervaring verwerkt hebt, moet je deze een plek geven in je levensverhaal. Ik help je hier graag bij. Zowel als ervaringsdeskundige als senior therapeut ben ik bekend met trauma, het werken met trauma en het helen van trauma.

Website: chiara-sofia.nl